Lunch time

11C5A2D1-822C-4EAE-8E3F-C161F29FF0BBBBE3DF57-D74F-4175-9CA5-7A597F40C458One of the great things in China is that you can get a nice lunch very cheap. Or the other way. I brought my friend to one of my little favourite restaurants, and she liked it. We had chicken, Chili, onion and some other veggies. Nice and tasty.

I forgot the name of the restaurant, but it is located just opposite the Korean Market in Hongqiao.

Shanghai Hong Qiao Da Tong Yang Market – 461 Jin Hui Lu / 金汇路461号

About

Om Malin Nordblom Mat och dryckesskribent, receptkreatör och ibland även kallskänka/kock i köket på KSLA i Stockholm. Har ena foten i Sverige och den andra i Asien. Nyfiken, alltid hungrig och har gärna ett glas med något gott i handen. Spenderar mycket tid i köket med att hitta på nya recept och de som blir bra postar jag här.

No Comments

Kommentera

%d bloggare gillar detta: