Torvehallerne

There is a market in Copenhagen that is not like other markets. It’s a bit better, cosier, more luxurious.. Well, I like it. Except the thing that you shouldn’t aim for having lunch there in the weekends. Because it’s packed!

It doesn’t look much from the outside, but there are two buildings and there is a flower market in between them!

Handmade empanadas at La Boca.

The flower market is just so beautiful!

You can find about everything in there. And it’s so worth a visit!

TorvehallerneKBH

Frederiksborggade 21

1360 København K

About

Om Malin Nordblom Mat och dryckesskribent, receptkreatör och ibland även kallskänka/kock i köket på KSLA i Stockholm. Har ena foten i Sverige och den andra i Asien. Nyfiken, alltid hungrig och har gärna ett glas med något gott i handen. Spenderar mycket tid i köket med att hitta på nya recept och de som blir bra postar jag här.

No Comments

Kommentera

%d bloggare gillar detta: