Bloggeli blogg

Ibland skriver jag en liten summering av allt som händer här på bloggen, och det är just vad jag ska göra nu. Just nu händer det så mycket, och jag hoppas på att det inte är lugnet före stormen. Jag försöker att cykla överallt, och gör det 98% av gångerna. Jag har införskaffat en elcykel och det gör att det inte är lika jobbigt. Jag tvättar händerna och försöker hålla avstånd så gott det går.. Hur tänker du, är du ute och rör dig och gör saker? Under de första två månaderna lämnade jag bara huset för att promenera, men nu gör jag grejer och hoppas på att klara mig..

Årets Kock 2020

Ludwig Tjörnemo, Årets Kock 2020

Jag var med på Årets kock för Gourmets räkning, vilket var otroligt spännande. Det var ett grymt gäng som tävlade och Ludwig Tjörnemo tog hem segern denna gången! Grattis! Ludwig har jag sett tävla både i Årets Kock, men även med Kocklandslaget. Han är en väldigt kompetent och värdig vinnare.

Restaurang öppning på Kungsholmen

En härlig öppning på Pontus Frithiofs nya ställe, en kvarterskrog med fransk touch. Lös mer om Pontus Frithiofs nya restaurang här.

Triss i skåningar på öppningen

Stellagalan 2020

Stellagalan delar ut priser till duktiga och meriterade kvinnor inom branschen. I år blev det en digital variant som spelades in på Omaka och finns att se på deras youtube kanal Stellagalan 2020 Det är synd att en gala ska behövas för endast kvinnor, men så är fallet tyvärr. Så hurra för alla pristagare och andra värdiga kvinnor, och även till er som arrangerar denna galan! Ni är guld värda! Hurra!

Ni är grymma! Vilket fin Stellagala!
Kvinnor kan! Jag, Åsa, Monika, Marie och Ann på Omaka.

Veckans fix

Jag la en guldig mask som gjorde att jag kände mig som en baby i hyn nästa dag. Dock är jag tillbaks till samma gamla mig igen nu;)

Skansen

Jag blir aldrig för gammal för Skansen, i lördags tog jag några timmar i solen med Emma och några vänner. Vi tittade på de söta små björnungarna, åt lunch och hade det mysigt. Har även införskaffat ett nytt årskort och hoppas på att de klarar sig igenom pandemin!

Ett måste på Skansen, rostade mandlar. Finns det så är det givet!

Av ©Malin Nordblom

Instagram @fabfoodieswede

Mail fabfoodieswede@hotmail.com

Hej, tack för att du läste! /Malin