Grenade au Rhum

En läcker och faktiskt lite hälsosam drink eftersom den innehåller granatäpple juice. Jag använder mig av färskpressad granatäpple juice, med du kan använda dig av koncentrat likaväl för att göra en Grenade au Rhum. Vilket kort och gott betyder Granatäpple med rom-Grenade au Rhum. Just den här gången använde jag mig av Mollar de Elxe granatäpplen som både har ett ljusare skal och kärnor än andra sorter.

Ingredienser Granatäpple drink

Recept för en 1 drink

  • 4 cl ljus rom
  • 3 cl sockerlag
  • 5 cl granatäpple juice
  • 2 cl färskpressad lime
  • Is

Instruktioner

  1. Lägg ner några iskuber i ett valfritt glas.
  2. Häll i de andra ingredienserna och rör om.
  3. Dekorera med granatäpplekärnor eller en lime om du vill.

Recept och bild Malin Nordblom

Mail fabfoodieswede@hotmail.com

Instagram fabfoodieswede Följ mig gärna!

Hej, tack för att du läste! /Malin