Förra veckan i bilder..

Mest är jag hemma och lagar mat, skriver och gör smycken. Men jag cyklade in till stan i ösregn för att luncha och gå på meditation hos Linda på Mindstory. Vad gör du för att inte bli helt tokig av hur allt är nu?

Här kommer ett litet axplock av veckan som gått.

Igår så grillade jag och drack gott rött från den snyggaste boxen jag någonsin har sett, Barone Montalto.
Det blev tacos med Halloumi Nuggets, Pulled Pork och lite annat gott. Barnen älskade det!
Fick även upp ett fint bildminne från Mariestads stora lansering på Stadshuset för 2 år sedan. Det hände onekligen mer då.. Vi kallar bilden för när Anders Lundin så gärna ville ta en selfie med oss;)
Ute och gått en massa i det vackra höstvädret, i min fina gamla mössa.
Min fina vän Linda leder olika pass på Mindstory. Rekommenderas!
Lunch med några av de bästa på Play Panini Internazionale på Kungsgatan. Grymt gott!! Och det gav mig så mycket glädje att vi kunde hänga, utan att kramas;(
Jag har gjort lite ringar i studion, kika in på Instagram om du vill se mer; @by.ma.lin
Jag var på en mini presslunch på nyöppnade Tennstopet Grill. Klassiska rätter i fin miljö!
Tove och jag.

Mer spännande än så var det inte.. Ha en fin vecka!

Av Malin Nordblom

Instagram @fabfoodieswede Följ mig gärna! 

Mail fabfoodieswede@hotmail.com

Hej, tack för att du läste! /Malin