Tennstopet Grill

Anrika Tennstopet har öppnat upp ett nytt ställe runt hörnan, Tennstopet Grill. Inredningen är klassiskt trivsam och kan hålla i många år. Åsa Carlson som arbetat på bland annat Riche och Brillo har full koll på allt, och personalen är härligt positiva och glada och det var en riktig fröjd att äta här!

Inbjudande bar på Tennstopet Grill

Den gröna baren

Man möts av en lång grön bar när man kommer in, och sedan följer restaurangdelen i två etage med plats för 70 sittande matgäster. Det öppna köket där Mikael Schedin är ansvarig finns i den nedre delen av restaurangen.

Mikael Schedin

Maten på Tennstopet Grill

Här varvas klassiker som Toast Pelle Janzon, ostron, mycket olika sorters fisk, Caesarsallad med Tennstopets klassiker köttbullar. Jag tyckte maten var vackert upplagd och smakade riktigt bra. Hit går man för att äta riktigt bra klassiker. Efterrätterna var inte så många men likväl var det svårt att välja. Mitt val stod mellan Pavlova med glass och en salt kolasås eller en Glace au Four. Jag körde på Pavlova och åt upp precis allt!

Råbiff, ostron, sniglar och champagne på Tennstopet Grill.
Pavlova, lika gott som vackert!

Tennstopet Grill adress

Odengatan 72, Stockholm

https://www.tennstopetgrill.se/

Text och bild Malin Nordblom

Instagram @fabfoodieswede Följ mig gärna! 

Mail fabfoodieswede@hotmail.com

Tar lite bilder på maten..
About

EAT, DRINK, TRAVEL AND ENJOY! Love traveling for food! E-Mail: fabfoodieswede@hotmail.com Insta: fabfoodieswede

3 Comments

Kommentera

%d bloggare gillar detta: