Apple Roy

Den klassiska Rob Roy smakar väldigt mycket whisky, så när jag hade en person som inte gillade det så la vi till äppelmust. Det var fantastiskt gott tyckte vi alla. Så nu finns en ny drink, Apple Roy.

Ingredienser

  • 4 cl Black Bottle Whisky
  • 2 cl Antica Formula Vermouth
  • 4 cl äppelmust
  • 1 liten skvätt Fernet-Branca

Gör så här

  1. Lägg in ett cocktailglas i frysen.
  2. Häll upp ingredienserna över is i en shaker (eller en glasburk)
  3. Ta fram glaset ur frysen och sila upp drinken.

Bild Malin Nordblom

About

Om Malin Nordblom Mat och dryckesskribent, receptkreatör och ibland även kallskänka/kock i köket på KSLA i Stockholm. Har ena foten i Sverige och den andra i Asien. Nyfiken, alltid hungrig och har gärna ett glas med något gott i handen. Spenderar mycket tid i köket med att hitta på nya recept och de som blir bra postar jag även här.

1 Comment

Kommentera

%d bloggare gillar detta: