MSC, matkasse, afternoon tea och kalas…

Jag var med i en liten reklamfilm för MSC tillsammans med Frida Ronge. Jag gör inte så många samarbeten, men det här ligger mig varmt om hjärtat. Det är ju väldigt viktigt att ta hand om våra hav, och MSC är en organisation som gör just det. Här kommer lite klipp från den dagen, jag kunde inte lägga upp hela filmen tyvärr!! Läs gärna mer här https://fabfoodieswede.com/2021/02/23/hallbart-fiske/

Årstidernas matkasse

Ibland så provar jag på att ha en matkasse och nu har jag äntligen testat Årstidernas. De hade en massa olika att välja på och jag valde deras flexitariska matkasse. Maträtterna tog cirka 30 minuter att göra och instruktionerna var enkla att följa för mig och familjen. Det var väldigt skönt att slippa tänka på alla måltider och bara få titta på pappret vad jag skulle laga. En annan fördel är att jag inte köper med mig hela affären hem som jag brukar göra, utan det som behövdes fanns i matkassen. Jag har ju en son som pluggar hemma nästan hela tiden, så det är mycket mat som lagas. Dock tror jag att jag testar en annan matkasse nästa gång, Årstiderna har både en med fisk, någon som är vegansk och lite andra att välja på. Vill ju prova på alla, svårt att välja.. Vilken typ av matkasse tycker du om att använda dig av om du haft någon och vad tyckte du? Hjälp mig gärna i denna djungeln!

Härligt med grönsaker och andra råvaror som kommer hemskickade med Årstiderna.

12 års kalas

Emma har fyllt 12 och det firades på bästa möjliga sätt. På själva födelsedagen så firades hon av familjen, dock utan morfar och Eva som annars alltid är med men inte har varit i Stockholm sedan 11 årsdagen pga Covid. Men ett kalas fick hon i år ha med några av klasskompisarna, jag bakade tårta och så hade vi beställt hem massor av sushi. Fullt ös, och både Emma och jag somnade som en stock efteråt!

Sushi för 8!

Japanskt afternoon Tea på Tak

En helt underbar eftermiddag på restaurang Tak med japanska bakverk av Ai Ventura. Emma fick ett besök på Tak med sin vän Lily och jag och hennes mamma Jennie hängde glatt med. Vi fick sitta avskilt med utsikt över Stockholm. Ai Ventura har verkligen fått oss svenskar att uppskatta de vackra japanska bakverken under sina Pop-Ups i Stockholm. Mina favoriter var hennes mer matiga bitar, och pinnen med risbollar var helt fantastisk!!

Afternoon Tea på japanska.
Lyckliga tjejer om älskar allt japanskt!!
Lyckliga mammor som glatt hängde med!!

Ha en underbar ny vecka!!! Och ta hand om er!!

/Malin

Hej, tack för att du läste! /Malin