Sommaren är här!!

Det var ett tag sedan jag postade ett blogginlägg, men nu var det dags igen! Jag tror att hela Sverige har det varmt nu, vilket är helt fantastiskt skönt tycker jag! Barnen har slutat skolan, så det är fullt ös här hemma. Vissa dagar känns det som att jag inte lämnar köket.. Vi har en liten pool i trädgården och där är det ganska mycket aktivitet kan man väl säga! Ibland hänger jag av mig förklädet och lägger mig och pustar ut i trädgården en liten stund, jag älskar sol men vill vara i skuggan.

Svettig men nöjd, vila efter ett svalkande dopp!

Omaka och Aira

Restaurang Aira är Tommy Myllymäkis fantastiska restaurang på Djurgården, restaurangen som jag tippar på får minst en Michelinstjärna i september. ( den är helt klart värd två om du frågar mig..) Nu har Aira startat ett samarbete med bryggeriet Omaka som ligger i Stockholm. Hedda Spendrup är bryggmästare och kvinnan bakom Omaka, hon har i samarbete med personalen på Aira tagit fram en otroligt spännande dryck som endast kommer att finnas tillgänglig på Aira och Omaka. Drycken är bryggd med kombu, citrontimjan och ingefära, smakerna är asiatiska. En verklig smakexplosion som gifte sig väl med havskräftan som jag sakta åt medan jag sippade på ölen. Det blir spännande att följa det här samarbetet!

Tommy Myllymäki och Hedda Spendrup på Aira.

Bushmills Pure Paletas

Bushmills ska släppa en ny smak och i samband med det så gjorde Pure Paletas en glass med Bushmills! Den nya smaken är tropisk, Caribbean Rum Cask Finish. Får försöka få tag på en sådan inför semestern! Glassen var grymt god! Tack för att jag fick smaka!!

Pure Paletas med Bushmills!

Mina Mallorciner

Låter nästan som små gosedjur, och det är ju lite vad man kan ha dom till. En massa mys med finbesökarna!! LOVE!!

Hola!

I övrigt så har jag lagat mera mat, blandat drinkar och varit bjuden på en underbar middag hemma hos vänner. Nu är denna veckan över och nästa bjuder ju på midsommar!! Som jag längtar!!

Ha en härlig vecka!!

/Malin

Hej, tack för att du läste! /Malin