Green Light – en alkoholfri drink

Green Light är en helt underbart läskande alkoholfri drink som jag blev bjuden på under lanseringen av Oddbird 2097. Green Light är skapad av Sami Amro på Tjoget i Stockholm som är utsedd till en världens bästa barer ett flertal gånger av “The World’s 50 best bars”. Green Light är en riktigt god alkoholfri drink som jag tänker servera till mina gäster i sommar! Den passar både till mat eller som en fördrink, och jag lovar dig att ingen kommer att tänka på att den är alkoholfri.

Ingredienser

Räcker till en drink.

5 cl Oddbird 2097
3 cl selleri och gurkcordial
2 cl limejuice

Skaka ingredienserna med krossad is. Servera i Highballglas med isstav eller kubis och toppa med sodavatten. Garnera med en limeklyfta. 

Selleri- och gurk cordial:

1dl Gurkjuice 
1dl Sellerijuice 
2 dl strösocker
6cl limejuice

Blanda alla ingredienserna.

Titta gärna in på bloggen, och följ mig gärna om du vill https://fabfoodieswede.com/

Hej, tack för att du läste! /Malin