Guldkula Brut Rèserve

En ny helt underbar och prisvärd champagne från Guldkula har lanserats i ett samarbete med champagne-experten Richard Juhlin, Guldkula Champagne Brut Rèserve. Denna gången är det en riktigt fräsch dryck med doftinslag av både äpple och citrus. Lätt smak av persika, hasselnöt och karamell. En dosage på 9 gram för att lätta upp den höga syran. Druvor är Pinot meunier, Pinot Noir och Chardonnay.

Frankrike, Champagne, Flaska 750 ml, 12,5 %

Produktnummer: 56523, Pris: 269 :-

Håkan Guldkula är dalmasen som flyttade till USA och gjorde raketkarriär på Wall Street. Men under bankkrisen 1990 förlorade han hela sin förmögenhet i ett svep.

Men unge Herr Guldkula, bördig från Ludvika, är inte den som ger upp i första taget. Håkan reste sig och kom tillbaka som en framgångsrik serieentreprenör. Han byggde upp en helt ny förmögenhet. Han startade en rad framgångsrika bolag och gjorde många kloka investeringar. Under de ljuva åren i New York, och som globetrotter, förälskade han sig i gudarnas dryck: Champagne. Och Håkan Guldkula vore inte Håkan Guldkula om han inte helt sonika bestämde sig för att starta ett alldeles eget champagnemärke. 

Titta gärna in på bloggen för fler dryckes, mat och resetips: https://fabfoodieswede.com/

Hej, tack för att du läste! /Malin