Pop up med Mirko Febbril och Clarence Chooi

Mirko Febbril är en välkänd person i Singapore och har arbetat på den 1-stjärniga italienska Michelin restaurangen Braci. Född i Puglia men Mirko har bott i Singapore i 8 år och är hemma både på Michelin restauranger och Hawker Center i Singapore. Clarence Chooi ligger bakom Nudedles.4 och har även han arbetat på en Michelin restaurang, restaurang Jaan i Singapore. Tillsammans serverar de 4 olika pastarätter och en Burrata glass varje dag fram till den 17 september. Men det är inte bara att gå dit och beställa mat under lunchtid, du behöver vara där senast kl 9 på morgonen skulle jag tippa på. Själv var jag och min norska väninna där redan 8.30 och köade under tiden vi åt frukost. Men det var snabba timmar, vi pratade med en massa Singaporeaner som var där och köade också. Prick elva började de ta beställningar, maten får du sedan efter cirka 20 minuter. Vi började dock med efterrätten, Burrata glass med jordgubbssylt, olivolja och salt. Himmelsk!!!! Jag sa till Mirko att detta borde bli hans signaturrätt på hans nya restaurang. (Jepp, Mirko teamade upp med The Lo and Behold Group förra året och en ny restaurang kommer snart att öppna!) Titta nu på alla frestande matbilder, är du i Singapore så kanske du också vill köa en morgon och äta grymt god pasta till lunch…

Du hittar Mirko och Clarence här: Mirko & Nudedles, 335 Smith Str, #02-34

Roligt att du hittade hit! På bloggen hittar du både recept, resetips och dryckestips. Mellan varven bloggar jag lite om livet också! https://fabfoodieswede.com/

Hej, tack för att du läste! /Malin