Vår i Singapore

Tänk att det är snart ett år sedan jag flyttade med familjen till Singapore och att det var dags för ett nytt litet blogginlägg. Våren är härlig i Singapore efter en vinter fylld av regn i massor. För januari och februari bestod till stor del av regn och åter regn. Så även om det är en vår väldigt olik en vår i Sverige så är den väldigt välkommen. Jag är så redo för en ny del av året, och snart är det sommar och då ska jag till Sverige!

Raffles..

Vi har haft en del vänner och familj på besök under de sista månaderna och det har varit otroligt roligt att uppleva Singapore med dem. Dock känner jag att jag inte vill dricka fler Singapore Sling i Longbaren på ett tag eftersom jag varit där så ofta med alla gäster att personalen på Raffles till och med känner igen mig nu. Dock är varje besök där riktigt fint eftersom miljön är helt magisk. Förra veckan var jag på Raffles “Coffee House” med min väninna Paula vars son praoar på Raffles Hotel och vi ville hälsa på honom där. Kläderna de har där är måttsydda och till och med skorna fick han av dem. Varje dag får de anställda 2 set med nytvättade och strukna kläder när de börjar, så att de alltid ska vara rena.

Med pappa och Eva på Raffles

Starta företag i Singapore..

Jag ska nu starta ett företag i Singapore och håller på att stänga mitt svenska bolag. Jag ser fram emot att hålla i events, laga mat och en massa annat spännande här i Singapore. Dock är det inte enkelt att starta företag här, men jag är på gång…

Nu är det en ny vecka med nya möjligheter! Njut av dagen!!

/Malin

2 reaktioner till “Vår i Singapore

Hej, tack för att du läste! /Malin