Rosetta Bakery

This is an awesome Italian bakery with several locations in Miami.

The pastry is made the real way, and tastes totally divine. Real berries, good custard, and yes I have to say that I’m hooked. And working for a food magazine that is not often it happens. Rosetta will be a place I always will visit when I’m in Miami.

They also serve pizza slices, and focaccia. Yesterday my daughter and I had some focaccia. And they were really good, it was just the perfect salty taste! I probably go back there today for lunch with some friends.

You find their locations here;

https://www.rosettabakery.com

About

Om Malin Nordblom Mat och dryckesskribent, receptkreatör och ibland även kallskänka/kock i köket på KSLA i Stockholm. Har ena foten i Sverige och den andra i Asien. Nyfiken, alltid hungrig och har gärna ett glas med något gott i handen. Spenderar mycket tid i köket med att hitta på nya recept och de som blir bra postar jag här.

No Comments

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: