Okategoriserade

Rigeleje Beach by Malin

Jag hittade på ett nytt drinkrecept igår där jag använder mig av ”Åhus akvavit” som produceras i Åhus som är nära mitt sommarhus. Destilleriet var landets nav för Aquavit-produktion i många decennier. Idag producerar de endast Åhus Akvavit som har smak av Kummin, rosmarin, citronskal, fänkål och Sevilla apelsin.

Ingredienser

  • 6 cl Åhus Akvavit
  • 8 cl Äppelmust
  • 3 cl färskpressad citronjuice
  • 3 cl sockerlag

Skaka alla ingredienser med is och häll i upp ett glas.

Recept och bild Malin Nordblom

Instagram @fabfoodieswede Följ mig gärna! 

Mail fabfoodieswede@hotmail.com

En kvällspromenad vid stranden i Rigeleje.

About

Om Malin Nordblom Mat och dryckesskribent, receptkreatör och ibland även kallskänka/kock i köket på KSLA i Stockholm. Har ena foten i Sverige och den andra i Asien. Nyfiken, alltid hungrig och har gärna ett glas med något gott i handen. Spenderar mycket tid i köket med att hitta på nya recept och de som blir bra postar jag även här.

No Comments

Kommentera

%d bloggare gillar detta: