ISOLERAD HEMMA OCH JOBBAR PÅ

En liten bildkavalkad av vad som händer när man endast håller sig hemma nästan. Jag är ju ute och går och cyklar, men försöker att hålla mig undan från att bli smittad. Jag som alltid är ute på jobb normalt sätt har helt plötsligt fått en vardag i att vara hemma med hela familjen hela tiden. Konstigt, roligt och jobbigt. Men jag arbetar hemifrån, undervisar dottern och laggar mat i massor.. Man skulle ju kunna tycka att jag skulle ha tid att rensa på vinden eller något i den stilen. Men konstigt nog har man ännu mindre tid över nu..

Emma hjälper till i köket, och det gör även Melker. Båda gillar att laga mat, och det är kanske inte så konstigt eftersom jag älskar det.

Fika, varje eftermiddag. Vi varierar kakor, frukt och ost.
Årets påskris, alla våra påsksaker är i stugan men vi tog små papper och knöt fast. Piffigt värre!
Fried rice, just detta receptet hittar du på bloggen!

En kväll lagade vi egna pizzor med ingredienser från Meno Male som har Take Away kit. Rackarns gott!

Vad hittar du på för att leva så normalt som möjligt under Corona tiden? Ge mig gärna lite tips!

/Malin

By Malin Nordblom

Fab Foodie Swede

If you wan’t to use the content or photos please contact:

fabfoodieswede@hotmail.com

About

Om Malin Nordblom Mat och dryckesskribent, receptkreatör och ibland även kallskänka/kock i köket på KSLA i Stockholm. Har ena foten i Sverige och den andra i Asien. Nyfiken, alltid hungrig och har gärna ett glas med något gott i handen. Spenderar mycket tid i köket med att hitta på nya recept och de som blir bra postar jag här.

6 Comments

 • CARAMEL 12 april, 2020 at 11:41 Reply

  Did you make those macarons?

 • ourcrossings 12 april, 2020 at 22:40 Reply

  Same here, my friend. Being at home for three weeks now you might think that our house is sparkling clean and our cupboards are organist. It’s far from that! I hope you had a lovely Easter weekend 😀 Aiva

 • ceridwensilverhart 14 april, 2020 at 00:18 Reply

  Your photos paint a beautiful picture! 😊 It’s so important right now to be able to find joy in the things we can do at home with our families. Mine has a good collection of board games we are rediscovering!

  • Fab Foodie Swede 14 april, 2020 at 07:13 Reply

   That is a great idea, I Will bring out the board games!! Have a great day!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: