Veckan som gått…

Veckan har verkligen visat att nu är det vår, och jag har hunnit sitta i trädgården och äta glass i kortärmat! Men idag var det verkligen kallt, och jag har varit i köket hela dagen. Veckan som har gått innehöll även ett besök av min bror, och det var verkligen ett överraskningsbesök eftersom jag trodde det var i April han skulle komma… Det är precis som om att ju mindre man har att göra desto virrigare blir man.. Innan Corona hade jag verkligen full koll, men den är som bortblåst. Jag har hunnit med en lunch på sushistället i Lidingöcentrum med dottern, det är vad hon väljer varje gång vi är där.

När min bror var här så åt vi goda franska ostar från Androuet med ett glas Côtes du Rhône Rosé som passade bra så här i solen!

Jag har en son!

Det är det inte många som läser bloggen som vet eftersom han aldrig vill vara med på bild, men den här fick jag lägga upp.. Vi var i stan och fixade lite grejer, första gången på ett år vi var där tillsammans och då passade vi på att äta en god lunch på Waipo. När mina barn får välja mat så blir det ofta något asiatiskt eftersom de tillbringat så stor del av sin uppväxt där.

Botica

Jag var på Botica igen, detta helt underbara ställe som är en riktig pärla!! Mat och dryck är portugisisk och så himla bra! Läs mer här: https://fabfoodieswede.com/2021/02/08/botica-atelje/ Jag kan till på köpet ta båten från Lidingö till Finnboda hamn där det ligger, så det känns nästan som om man åker på semester när man åker till Botica.

Den godaste tartaren jag har ätit är den här på Botica!

Asiatiska prylar

Hemma hos oss så är det en “del” asiatiska prylar… Jag älskar att möblera och ändra på inredningen genom att flytta runt, byta ut saker. Den här bänken är ett gammalt kinesiskt altarbord som vi köpte under vårt första år i Kina, den har snart stått i alla våra rum. För tillfället är den i matsalen, och när man har gäster så kan jag ta bort alla buddhor och ha mat på den istället. Himla praktiskt!

Kinesiskt altarbord med buddhor och lite annat jag tycker om..

Det var lite blandad kompott i kort format om veckan som gått.

Ha en fin söndagskväll!!
/Malin

Bild Malin Nordblom

YouTube https://www.youtube.com/channel/UC54wSKvpDghbvbU7hCIXu9A

Instagram https://www.instagram.com/fabfoodieswede/

Mail fabfoodieswede@hotmail.com

Hej, tack för att du läste! /Malin