Nyinvigning på Swing By Golfbaren

Äntligen var det dags för en nyinvigning på underbara Swing By Golfbaren i Stockholm. Redan 2017 öppnade de minigolfen och restaurangen på Surbunnsgatan, men under pandemin så valde de att stänga ner. Men nu har de öppnat upp igen och det firades med en riktigt härlig invigningsfest arrangerad av Alexander Erwik.

Mary´s Office

SpeakEasy

Mycket av inspirationen är tagen från Mary Pickford som var en stor minigolfentusiast. Mary Pickford och Douglas Fairbanks byggde en egen minigolfbana på 1930-talet med hjälp av scenarbetarna från deras filmbolag. Så om du bokar in dig med ett gäng vänner och ni vill göra kvällen extra speciell, ta en drink i SpeakEasy baren först!

Banorna är byggda runtom barerna på Golfbaren, så vill man ta en paus så går det bra. Annars bär du med dig din dryck mellan hålen.

Världsmästare

Golfbaren grundades av världmästaren Hans Olofsson och hans fru Nathalie. Hans var med i Sundbyberg Bangolfklubbs lag som vann Elitserien 1996 och 1997. 

Torsk med vitvinssås, forellrom, fläderkapris och kål serverades med friterade potatis kräftkroketter på gårdagens invigning av Swing By Golfbaren.

Mat..

Man har möjlighet att äta både längs banen, eller så bokar du in dig i restaurangen. Maten har inspiration från landet där minigolfen föddes på 1930-talet och man hittar både torsk, kroketter, lobster rolls och en massa annat gott.

Jag och Nathalie, en av grundarna.

Här hittar du Swing By Golfbaren

Swing By Golfbaren, Surbrunnsgatan 46, Stockholm https://golfbaren.se/swing/

Text och Bild Malin Nordblom

Instagram https://www.instagram.com/fabfoodieswede/

Mail fabfoodieswede@hotmail.com

Tik Tok fabfoodieswede

YouTube https://www.youtube.com/channel/UC54wSKvpDghbvbU7hCIXu9A

En reaktion till “Nyinvigning på Swing By Golfbaren

Hej, tack för att du läste! /Malin