Årets första julbord

Idag var jag med och provåt årets första julbord på Swing by Golfbaren. Här serverades maten vid bordet, och det var en riktig härlig julbordsupplevelse. När de öppnar sin julbordsservering den 23 November så kommer man att få maten serverad vid bordet, men med ett speciellt efterrättsbord att avsluta julbordet med. Vi fick efterrätterna vid bordet eftersom det var en provning, funkade utmärkt det med! José, Mahlet och de andra i köket levererade ett grymt bra och trevligt julbord!

Köttbullar de luxe, fantastiskt goda!

Massor av gott

Vad sägs om köttbullar i Bourbonsås strösslade med lingon, passionsfruktsgravad lax, älgkött, massor av kallskuret, olika fiskrätter och massa gott att avsluta med. Det fanns massor av mat och efterrätter att välja på, men så där lagom. Jag blev proppmätt, men på ett trevligt vis. Jag gillar att man blir serverad vid bordet, det kändes så mysigt i den fina miljön. Julbordet kan bokas med eller utan minigolf, pris från 695 kronor. https://golfbaren.se/swing/#boka-julbord

Själv hade jag letat upp julörhängen dagen till ära.

Minigolf

Swing by Golfbaren går i art deco-stil och har filmstjärnan och minigolfentusiasten Mary Pickford som ledstjärna. Hans och Nathalie Olofsson står bakom Golfbaren. År 2001 och 2003 blev Hans världsmästare i lag och vinstresultaten på SM 2001 och 2002 är historiska rekord som står sig än idag drygt 20 år senare!!

Text och bild Malin Nordblom

Instagram @fabfoodieswede

Hej, tack för att du läste! /Malin