Brunch i Stockholm

Det finns många möjligheter att äta brunch i Stockholm och jag kommer att uppdatera den här sidan kontinuerligt med nya härliga brunchställen i Stockholm. För visst är det något speciellt med att äta brunch ute!? Jag får ofta frågan var äter man bäst brunch i Stockholm, men tycker att det är en svår fråga. Vad som är bäst styrs ju efter humör, men här kommer en lista på ställen jag gillar att bruncha på i Stockholm.

ChouChou

På MOOD hittar du nu ChouChou som serverar en helt växtbaserad buffé varje dag! Här varvas sallader med grytor, hummus, pizza, desserter och mycket annat gott med naturvin och cocktails.

Passar alla åldrar, mellanprisklass.

MOOD Gallerian, Stockholm ingång från Norrlandsgatan 13 eller Regeringsgatan 48 https://chouchou.se/

Chou Chou, Vegansk restaurang i Stockholm

Nyko Kitchen

Trendigt, mysigt och klassisk brunch på trevliga Nyko Kitchen. Maten är exakt vad man förväntar sig när man beställer brunch, pocherade ägg, pizzor, tartar, amerikanska pannkakor och annat gott. De har ingen brunch buffét utan man beställer från en meny. Är du sugen på en drink eller ett glas annat gott så har de ett bra utbud att välja ifrånNybrogatan 61. Hit går man för att njuta och ha en trevlig stund i Nykos familjära restaurang.

Passar alla åldrar! Mellanprisklass.

Nybrogatan 61, Stockholm

https://nykokitchen.se/

Brunch på Nyko Kitchen.

Bonnie’s på Bank Hotell

Bonnie’s ligger i den gamla bankhallen på det som idag är Bank Hotell i Stockholm. Här äter du brunch under glastaket med en känsla av att befinna dig i Frankrike eller Italien. Det är en dekadent känsla som infinner sig när man sörplar på ett glas champagne eller smoothie ackompanjerat med pocherade ägg, goda bakverk eller något annat gott. Brunchen på Bonnie’s går under namnet Lazy Breakfast and Bubbles, och bubblorna kan vara med eller utan alkohol. Det mesta är framdukat men ägg, toast och toast beställer man vid bordet, men det ingår i priset precis som ett glas bubbel.

Pris 450 Kronor

Jag gillar verkligen att äta här, stället är vackert och maten bra och det passar folk i olika åldrar! Jag skulle dock inte ta med mig några yngre barn hit.

Arsenalsgatan 6, Stockholm

Boka här

bonnies@bankhotel.se
08-598 580 00

Brunch på Bonnie´s.

Spritmuseum

Spritmuseums restaurang serverar alltid spännande menyer och deras brunch är lika trevlig den. Här lagas mat efter säsong av de kunniga kockarna som även har en egen liten köksträdgård i anslutning till restaurangen. Självklart finns det en massa spännande dryck att välja på, champagnecocktail, egengjord alkoholfri dryck, svenskt naturvin eller juice. Till på köpet har alla brunchgäster 50% rabatt på inträde till museet om man är sugen på att titta in där efteråt!

Djurgårdsstrand 9, Stockholm https://spritmuseum.se/restaurangen/

Spritmuseums restaurang på Djurgården

The Pink Company

The Pink Company är just pink. Stället är inte så stort så jag rekommenderar att boka bord! Här beställer du din brunch från menyn. Pannkakor med en massa gott, smörgåsar, sallader, smoothies och milk shake. Du hittar även olika sorters äggrätter, och en massa olika avocado toasts. Du har bordet i 1,5 timme, och beställ gärna direkt eftersom det kan ta lite tid innan du får din mat.

Rätterna startar på 98 kronor för en yoghurt med granola, och en milk shake kostar från 85 kronor. Den är dock som en måltid i sig!

Sankt Eriksgatan 70, Stockholm

Boka här:

https://thepinkcompany.superbexperience.com/

Chokladpannkakor med Snickers, jordgubbar och en massa annat gott på The Pink.

Brunch på Lidingö

Det tar ju inte många minuter att ta sig till Lidingö från Stockholm och här hittar du faktiskt några av mina favoritställen att äta brunch på!

Långängens Gård

Ett besök på Långängens Gård kombinerar du gärna med en promenad i naturreservatet för att få upp hungern! På helgerna hittar man egenrökt brisket, maffiga räkmackor, laxsmörgås, handrullade köttbullar och en massa annat gott! Menyn på Långängen är säsongsanpassad. Som avslutning har dom en massa goda bakverk! Här kan man sitta inne och äta i det gamla torpet från 1700-talet, eller så sitter man ute där de har väldigt många platser!

Pris Brisket med en massa tillbehör 199 kronor

Långängens Gård, 181 41 Lidingö

Karta:

https://goo.gl/maps/Zd9AfgKX78CWo3Bi8

Långängens Gård Lidingö

Bild och text Malin Nordblom

YouTube https://www.youtube.com/channel/UC54wSKvpDghbvbU7hCIXu9A
Instagram https://www.instagram.com/fabfoodieswede/
TikTok https://vm.tiktok.com/ZM8xrWcf8/

2 reaktioner till “Brunch i Stockholm

  1. Pingback: Ginens historia -

Hej, tack för att du läste! /Malin