Pastakurs på Eataly

Så har jag då äntligen lärt mig göra pasta enligt konstens alla regler under en pastakurs på Eataly med ett glatt litet gäng amatörer. Det var otroligt roligt och jag känner att nu ska det göras pasta på längden och tvären där hemma. Pastakursen leddes av Roberto som var både rolig och en bra pastalärare uppe på Eataly’s La Scuolo. Och han hade verkligen en ängels tålamod när jag knådade:) Efter pastakursen så åt vi vår pasta med ett glas vin till. Så här gör du pasta; https://fabfoodieswede.com/2020/11/18/hemmagjord-aggpasta/

Pastakurs på Eataly, så himla roligt!

Eataly har lite olika kurser så nu får jag se vad jag kan lära mig nästa gång…

Du hittar Eataly på Biblioteksgatan i Stockholm. Mer info hittar du här: https://www.eataly.se/

About

Om Malin Nordblom Mat och dryckesskribent, receptkreatör och ibland även kallskänka/kock i köket på KSLA i Stockholm. Har ena foten i Sverige och den andra i Asien. Nyfiken, alltid hungrig och har gärna ett glas med något gott i handen. Spenderar mycket tid i köket med att hitta på nya recept och de som blir bra postar jag här.

3 Comments

 • Utopiaman 21 februari, 2019 at 09:43 Reply

  Congratulations to your first pasta!

  • Fabfoodieswede 21 februari, 2019 at 09:51 Reply

   Thanks! I hope it turns out ok at home too😂

   • Utopiaman 21 februari, 2019 at 09:56 Reply

    Yes that’s of course another thing! 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: