Vad hittar jag på egentligen

Det kan man verkligen undra ibland, oftast hittar man mig i köket nuförtiden och där hittar jag på recept som jag sedan kan dela med er. Vad det blir vet jag egentligen inte riktigt förrän jag är klar, jag skriver ner alla idéer och sen tittar jag på dom och väljer vad jag ska laga.. Just nu lagar jag mycket asiatisk mat, det har nog med att göra att det är kinesiska nyår snart.

På Botica i Finnboda hamn, en helt underbar kväll blev det här!

I veckan var jag på en portugisisk restaurang i Finnboda Hamn. Där hittar man Pedros Passinha i köket, och maten han trollar fram är helt underbar!

Långängen på Lidingö

Jag har även ätit en massa gott på Långängens Gård på Lidingö. Faktiskt 2 gånger den sista tiden, den ena gången år jag Pulled Pork och den andra en Butternut pumpa sallad. Gabriel som driver Långängen har en massa gott på menyn, både mat och kakor.

Våren, snart är det dags!

Jag älskar att det snart är vår. Det är vackert vitt här hemma och snön ligger som ett täcke över marken. Jag uppskattar solsken och snö, men är ingen skidperson.

Grilla korv

Barnen och jag grillade korv i trädgården. Lite som en utflykt, fast där hemma. Extra roligt eftersom min tonåring glatt gick upp och grillade! Tänk att något så enkelt som korv kan vara så fantastiskt gott, vi hade alla olika tillbehör på korvarna. Min är den i mitten med rostad lök, inlagd gurka, ketchup och senap. Saknade bara en Pucko!

Tvätta händerna!!

Enligt undersökningar så är hårdtvål mycket bättre än pumptvål. Vi tvättar händerna tusen gånger om dagen här hemma, och jag älskar Loelles tvålar. De torkar inte ut händerna lika mycket som många andra. Jag som både lagar mat och är silversmed med svarta händer behöver tvätta händerna galet mycket.

Jag var på Aira!

Jag har även ätit på Aira, wow vilken upplevelse! Läs mer här; Aira på Djurgården

Det var allt för denna gången, det händer inte så mycket mer förutom allt vanligt som att tvätta, städa, ut och gå, och spela kort med barnen. Vi spelar kort nästan varje dag. Har någon ett tips på något bra kortspel?

Ta hand om dig!!

/Malin

Instagram fabfoodieswede

3 reaktioner till “Vad hittar jag på egentligen

Hej, tack för att du läste! /Malin