Okategoriserade

Campari Tonic, en klassiker

Campari Tonic, en klassiker som jag faktiskt tänker skriva upp receptet på här eftersom ibland kan det vara bra att ha om man vill ha lite inspiration för vad man ska bjuda på för drink! Personligen älskar jag att den har en lätt bitter ton av Campari, men att den samtidigt är riktigt fräsch i smaken. Servera Campari Tonic med mycket is i ett stort glas som apertif, till mingel med vänner och familj eller till maten!

Ingredienser

! cocktail

  • 5 cl Campari
  • 15 cl tonic water
  • Is
  • Lime

Gör så här

  1. Fyll ett stort glas med is.
  2. Häll i Campari och Tonic.
  3. Garnera med en skiva eller klyfta lime.
About

Om Malin Nordblom Mat och dryckesskribent, receptkreatör och ibland även kallskänka/kock i köket på KSLA i Stockholm. Har ena foten i Sverige och den andra i Asien. Nyfiken, alltid hungrig och har gärna ett glas med något gott i handen. Spenderar mycket tid i köket med att hitta på nya recept och de som blir bra postar jag här.

No Comments

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: