Jag, en tysk TV-stjärna…

Ja det var kanska att ta i att jag är en tysk TV-stjärna men nu reagerade ni kanske:) Jag blev tillfrågad om att tillaga blåbärssoppa på en av Tysklands största TV kanaler, Galileo ProSieben. Programmet handlar om mat man kan äta när man är förkyld i olika länder. Så nu har jag varit TV-stjärna för en dag i Tyskland, och nu ligger klippet även uppe på deras YouTube om du vill se: https://youtu.be/FXXPN8SGIsI

Här hittar du receptet: https://fabfoodieswede.com/2022/01/21/blabarssoppa/

Nervöst..

Jag är väldigt social och öppen men riktigt nervös när jag ska tala inför publik, men att spela in hemma i mitt kök var tryggt och fint och det var inte nervöst alls konstigt nog… Ibland tackar jag ja till saker bara för att utmana mig själv och några av alla saker jag är rädd för som jag ändå utmanat mig själv med är att hålla ett föredrag inför 100 personer, åkt RIB sjukt fort med tävlingsförare på fjordarna i Norge en hel dag, cyklat bland krokodiler(är jag helt dum i huvudet..) och en massa annat… Undrar vad jag kommer att göra nästa gång…

/Malin

Köket fick röjas innan jag kunde släppa in ett film team…

2 reaktioner till “Jag, en tysk TV-stjärna…

Hej, tack för att du läste! /Malin