Restaurang Folkparken

Restaurang Folkparken på Sveavägen 53 i Stockholm är ett riktigt BBQ mecka mitt i stan. Både unga och gamla samlas på restaurang Folkparken över de vällagade rätterna som är en riktig fröjd att äta. Kockarna har varit och praktiserat på Holy Smoke i Nyhamnsläge för att lära sig allt om hur man grillar burgare, ribs och en massa annat gott. Martin Magnusson och Magnus Bergh är killarna bakom restaurang Folkparken som vill att folk ska få sig en riktigt bra och rolig matupplevelse mitt i stan. Båda har varit i branschen länge och det kan vara bra eftersom det inte är ett litet ställe de har öppnat upp här. Det finns plats för 120 sittande gäster, man har 2 barer och även en egen Pitmaster 5,0 som tagits fram av Carnegie Bryggeriet. Vill man så finns det även ett litet dansgolv där de ofta har band som spelar. Mot gatan så hittar du en Take-Away kiosk där man lätt kan beställa om man vill ta med sig maten hem.Rökt Brisket burgareFolkparken, Sveavägen 53, Stockholm www.restaurangfolkparken.se

En mycket nöjd Malin ( Fab Foodie Swede ) på Folkparken.

Fler restauranger, recept och en massa annat hittar du här: https://fabfoodieswede.com/

En reaktion till “Restaurang Folkparken

  1. Pingback: Magnus Bergh -

Hej, tack för att du läste! /Malin