Café Blå Lotus (Cafe Blue Lotus)

It’s situated at Södermalm in Stockholm. The place looks very Asian with a lot of furniture from India, buddhas etc.. It’s has a very relaxed vibe, and is normally packed in the weekends.

They have salads, sandwiches and good cakes! I really like their carrot cake! A nice touch is that they ask you to not use your computer, and everyone is speaking with their company at the cafe! Just like it should be!

Adress;

Katarina Bangata 21, Stockholm

About

Om Malin Nordblom Mat och dryckesskribent, receptkreatör och ibland även kallskänka/kock i köket på KSLA i Stockholm. Har ena foten i Sverige och den andra i Asien. Nyfiken, alltid hungrig och har gärna ett glas med något gott i handen. Spenderar mycket tid i köket med att hitta på nya recept och de som blir bra postar jag här.

No Comments

Kommentera

%d bloggare gillar detta: