First barbecue for the season

The best of times when it is finally time to have a BBQ.
We hadn’t planned for it so we used some already marinated chicken drumsticks and wings from Lönneberga. And my son didn’t believe me when I told him that it was ready made marinated chicken. So I could have fooled him. (I hope my future guests doesn’t read this;)

And some chicken sausage just because I really like it.

So we had salad and potato halves with the chicken. Easy dinner, but with a touch of the summer!

Okay, I am so ready for more heat and BBQ. I love this season!!

About

Om Malin Nordblom Mat och dryckesskribent, receptkreatör och ibland även kallskänka/kock i köket på KSLA i Stockholm. Har ena foten i Sverige och den andra i Asien. Nyfiken, alltid hungrig och har gärna ett glas med något gott i handen. Spenderar mycket tid i köket med att hitta på nya recept och de som blir bra postar jag även här.

No Comments

Kommentera

%d bloggare gillar detta: