Bistro Capitol

Bistro Capitol i Stockholm är biografen där du kan dricka ditt eftermiddagste och äta en bit mat medan du tittar på en film! Ett fantastiskt bra koncept, och jag har velat åka hit sedan den dagen de öppnade. Min kusin Sofie tog tag i saken och gav mig det som en födelsedagspresent. Vi drack te, champagne och åt en massa gott medan vi tittade på Downtown Abbey. Och med det kombinerade vi våra två intressen, film och mat. Kan det bli mer perfekt?

Capitol öppnade 1926 och platsen har rymt flera saker under dess tid. Teater, tv-studio, konserter etc. Förutom att man kan titta på film, dricka och äta samtidigt har de en bistro och bar som är riktigt mysig. Jag kommer tillbaka;)

Sankt Eriksgatan 82, Stockholm

Mer info

© Malin Nordblom

Instagram fabfoodieswede – Följ mig gärna!

Mail fabfoodieswede@hotmail.com

My cousin Sofie, also called the little mouse by me😉

Bistro Capitol

Biografen Capitol
Sankt Eriksgatan 82
113 62 Stockholm

Photo Malin Nordblom

Fab Foodie Swede

If you wan’t to use the content or photos please contact:

fabfoodieswede@hotmail.com

Hej, tack för att du läste! /Malin