Bubblig espressodrink

Jag var inbjuden till en härlig frukost med Lavazza på Spesso där vi avslutade med en alkoholfri kaffedrink. Här kommer receptet på kaffedrinken, och den är perfekt efter en middag eller lunch! Vill du så kan du spetsa kaffedrinken med 3 cl vodka.

Ingredienser

0,5 dl Chinotto (eller san pelligrino blodgrape)
25ml Lavazza espresso – ¡Tierra! For planet

Häll upp kyld Chinotto i frysta glas på ca 1 dl. Toppa sedan med en enkel espresso och garnera med Oxalis.

Espressodrink på G.
About

Om Malin Nordblom Mat och dryckesskribent, receptkreatör och ibland även kallskänka/kock i köket på KSLA i Stockholm. Har ena foten i Sverige och den andra i Asien. Nyfiken, alltid hungrig och har gärna ett glas med något gott i handen. Spenderar mycket tid i köket med att hitta på nya recept och de som blir bra postar jag här.

No Comments

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: