Mingel med Karl Fredrik

Karl Fredrik från Eklaholm firade sin 35 årsdag i veckan med en underbar fest på Brasserie Vau De Ville på Norrmalmstorg i Stockholm. I samband med 35 årsdagen så lanserade han även sin nya prosecco, Karl Fredrik Prosecco Rosé D.O.C Organic. Det var en härlig fest där det var vackra blomsteruppsättningar, rosa prosecco, bakelser och annat gott. Allt stylat av Karl Fredrik själv klockan 4.30 på morgonen!! Fattar inte att han kunde vara så pigg och glad hela kvällen! Men grattis igen!

Karl Fredrik Prosecco Rosé D.O.C Organic

Karl Fredrik Prosecco Rosé D.O.C Organic är ett friskt mousserande rosévin med toner av vildhallon och smultron som går väl ihop med inslag av persika, päron och grapefrukt. Proseccon passar bra som aperitif, sällskapsdryck eller servera det till sallader och lättare rätter av fisk, skaldjur eller kyckling.   

– Det är en ära att få lansera ännu en prosecco, denna gång min alldeles egna vinterrosé. En lansering som sker precis i rätt tid och perfekt till vinterns alla högtider, middagar och andra tillställningar. Min prosecco Karl Fredrik Prosecco Rosé D.O.C Organic har en delikat och frisk smak, ljusrosa ton och rikt mousserande bubblor. Ett bubbel som vi tagit fram med kvalitet och kärlek i fokus, säger Karl Fredrik Gustavsson.   

Hej, tack för att du läste! /Malin