Gott nytt år!!

Gott nytt år, med en stor önskan på ett slut för pandemin och att vi alla får lite lugn och ro!! Mitt nyår tillbringades hemma hos goda vänner, jag lagade ingen mat alls och det var helt underbart gott! Det var mat, dans och fyrverkerier, precis allt man kan önska sig. Trist var att min kära make låg hemma och var sjuk, och sonen var på fest så det var Emma och jag som åkte på nyårsfest ihop. Nu ser jag verkligen fram emot nya spännande utmaningar som jag kan berätta om senare i vår. Men det kommer att hända en del spännande saker under 2022. Ha en helt underbar första vecka 2022 så ska vi se vad jag hittar på för förhoppningsvis inspirerande recept under veckan. Nu är det dags för en sista lat dag innan allvaret börjar igen…

Kram Malin

Nyårsmiddagen började bra!
Vi glömde ta bilder på oss själva, denna var bäst…

Hej, tack för att du läste! /Malin