En första kväll i Bangkok

En första kväll i Bangkok och jag spenderade den hemma hos Michelin kocken Gaggan Anand och hans sambo Mint. Där bjöd Gaggan på en helt underbar middag tillsammans med tvillingbröderna Matthias och Thomas Sühring som driver Michelin restaurangen Sühring här i Bangkok. Bangkok är hett just nu, det öppnar nya restauranger hela tiden och många av dem är riktigt spännande! Jag ska vara i Bangkok en vecka och utforska en massa spännande ställen under den här tiden, både när det gäller mat och annat. Jag bjuder på en bildkavalkad från min första kväll här. När jag har kommit hem igen så kommer jag att sammanställa en Bangkok guide här på bloggen. Ha en härlig helg!!
/Malin

Underbar start på kvällen med Gaggan.
Gaggan Anand. Bild Malin Nordblom
Tysk Michelin mat i Bangkok, det finns! Den godaste Spätzle jag har ätit!
Massor av mat, och spicy seafood var en succé!
Mätt och glad

Hej, tack för att du läste! /Malin