Strandtugg

Strandtugg hittar du precis vid vattnet på Kämpingestranden, endast 17 steg från vattnet. Här kan du sitta både inne och ute på två våningar. Strandtugg är öppet under hela sommaren, men även visa helger under resten av året. De serverar riktigt goda räkmackor, olika sorters kött, fisk och grönt. Vill man bara dricka något och ha en charkbricka så kan man välja det också.

Utsikten är magsik från översta våningen. Och har man barn med sig så kan de springa ner på stranden när de ätit upp, och du ser dom hela tiden.

STRANDTUGG, Kämpingestranden, Höllviken

Om du kör bil hit så kan du parkera vid Östersjövägen 49.

Mer info hittar du här https://www.strandtugg.se/kontakt

https://fabfoodieswede.com/category/restaurants/skane-southern-sweden/

About

Om Malin Nordblom Mat och dryckesskribent, receptkreatör och ibland även kallskänka/kock i köket på KSLA i Stockholm. Har ena foten i Sverige och den andra i Asien. Nyfiken, alltid hungrig och har gärna ett glas med något gott i handen. Spenderar mycket tid i köket med att hitta på nya recept och de som blir bra postar jag här.

No Comments

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: