Handing out a price!!

Skånska Gastronomipriset, I had the honour to hand out the prize to Southern Sweden’s Biggest Star 2018, Martin Morand. Martin is an amazing pastry chef. He is a member of the Swedish Pastry Team that won Coupe du Monte Europe 2018! And soon will compete World Wide!

I look tiny😂

This was an amazing night with people that love food and drink in Skåne (Southern Sweden)

And to represent Gourmet magazine here was an honour!

And a big bonus was that I could hang out with my friend Gunilla there!

All of the winners:

Martin Morand, Daniel Berlin Krog, Vollmers, Arilds Wine Yard, Skånska Spritfabriken, Thomas Drejing, Botildenborg, Vismarlövs Café & Bagarstuga and Frida Nilsson.

About

Om Malin Nordblom Mat och dryckesskribent, receptkreatör och ibland även kallskänka/kock i köket på KSLA i Stockholm. Har ena foten i Sverige och den andra i Asien. Nyfiken, alltid hungrig och har gärna ett glas med något gott i handen. Spenderar mycket tid i köket med att hitta på nya recept och de som blir bra postar jag här.

No Comments

Kommentera

%d bloggare gillar detta: