White Guide Estland

White Guide har rekommenderat över 100 restauranger i Estland, dock blev det ingen fest förra året pga Covid. Jag hade äran att bli inbjuden till deras White Guide Talks i Tallinn tillsammans med Flavours of Estonia. Estland är ett land där det riktigt händer en massa spännande grejer inom restaurangbranschen. Det är mycket nytt och modernt, men man tar verkligen vara på det gamla och tänker mycket på hållbarhet i branschen. Just den kombinationen är väl den bästa, för vi måste verkligen leva mer hållbart! Det var roligt att få vara med och fira och lyssna på alla intressanta talare under eventet på Fotografiska i Tallinn. Extra roligt var det eftersom Mattias Kroon intervjuade mig uppe på scenen, jag som har scenskräck. Men det gick bra, och nu vet Estland vad som driver mig och hur jag arbetar.

På scen, utan scenskräck!

Estlands Topp 10 restaurnger

1. NOA Peakoka Pool
  2. 180 Degrees – som jag besökte, grymt bra!
  3. Ö
  4. Puri Chef’s Side
  5. Alexander
  6. Ore
  7. Juur
  8. Art Priori
  9. GMP Pühajärve restoran
10. Horisont

Kenneth Nars berättade om sin World of Mouth app.
Elvira Lindqvist var också uppe på scenen och berättade bland annat om gårdagens middag på Fotografiska.

Mer om Tallinn hittar du här: https://fabfoodieswede.com/category/restaurants/tallinn-estland/