Tjoget

Tjoget i H

2012 öppnade barndomsvännerna Joel Söderbäck och Andreas Bergman upp Tjoget i Hornstull på Söder i Stockholm. Tjoget har kammat hem massor av priser, och har länge varit med på World’s 50 best bars” listan. Och även om många väljer cocktails på Tjoget så har de även ett trevligt kök med inspiration från medelhavet. Klientelet består av en blandad skara från Stockholms alla håll och kanter, även om det är en stor del stammisar. Klart värt ett besök!!

Adress:

Tjoget, Hornsbruksgatan 24, Stockholm https://tjoget.com/

Ta tunnelbanan till Hornstull, sen är du 1 minut från Tjoget.

Text and photo Malin Nordblom, Fab Foodie Swede

Fler barer och restauranger i Stockholm hittar du här https://fabfoodieswede.com/category/restaurants/stockholm-sweden/page/3/

About

Om Malin Nordblom Mat och dryckesskribent, receptkreatör och ibland även kallskänka/kock i köket på KSLA i Stockholm. Har ena foten i Sverige och den andra i Asien. Nyfiken, alltid hungrig och har gärna ett glas med något gott i handen. Spenderar mycket tid i köket med att hitta på nya recept och de som blir bra postar jag även här.

No Comments

Kommentera

%d bloggare gillar detta: