Wagamama

Jag har ätit på Wagamama i ett flertal länder och tycker att det är ett helt ok lunchställe. Wagamama är en franchise restaurang och finns i Europa, USA och UAE. Ganska imponerande att maten smakar nästan likadant överallt. Min dotter älskar Wagamama så jag har varit här en del gånger… Min personliga favorit är deras Bao med sidfläsk och panko äpple som serveras med japansk majonnäs och koriander.

Mellanprisklass

Address: Wagamama, Klarabergsviadukten 65, 11164 Stockholm https://www.wagamama.se/

Text och bild Malin Nordblom, Fab Foodie Swede

If you wan’t to use the photos please e-mail me first at fabfoodieswede@fabfoodieswede

About

Om Malin Nordblom Mat och dryckesskribent, receptkreatör och ibland även kallskänka/kock i köket på KSLA i Stockholm. Har ena foten i Sverige och den andra i Asien. Nyfiken, alltid hungrig och har gärna ett glas med något gott i handen. Spenderar mycket tid i köket med att hitta på nya recept och de som blir bra postar jag här.

2 Comments

  • ceridwensilverhart 16 december, 2019 at 05:48 Reply

    The fried apple looks delicious! I’ve tried sauteing them with butter and cinnamon before, but this one looks like it’s as tender as a baked apple.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: