Klassiskt på Grand Hotel Saltsjöbaden

Klassiskt på anrika Grand Hotel Saltsjöbaden när Gustav Otterberg tar över som kökschef. Gustav har innan arbetat på  Van Der Nootska Palatset , Artipelag, Ekstedt och  Leijontornet innan han började på Grand Hotel Saltsjöbaden. Gustav har tagit inspiration från succén “Vår tid är nu” och klassikerna flätats samman med moderna tillagningsmetoder.  Gustav Otterbergs matfilosofi utgår från närheten till naturen och hantverket kring hur man värnar om råvaran. Så tänk fina svenska råvaror, smör och vackra uppläggningar så är det vad du kan förvänta dig på Grand Hotel Saltsjöbaden.

En härlig lunch på solsidan..

Jag var inbjuden att testa den nya menyn av Gustav Otterberg en solig dag i Saltis. Vi började med Bollinger La Grande Année 2014 som ska släppas på måndag. Det var ju en ganska trevlig start kan man ju säga.

Gustav Otterberg och jag.

Prismässigt…

Prismässigt ligger de i en mellanprisklass med huvudrätter runt 300 kronor och desserter runt 140 kronor.

Fler restaurangtips och annat hittar du här: https://fabfoodieswede.com

Hej, tack för att du läste! /Malin