Waipo

Waipo är en kinesisk fusion restaurang som ligger i MOOD gallerian i Stockholm. Många av rätterna som serveras är kinesiska eller har en kinesisk touch. Helst beställer du in många rätter precis som i Kina och delar på dem, och på det viset får ni uppleva fler rätter. Men det beror ju på vad ni är sugna på… Det finns även en avsmakningsmeny och lunchmeny att välja på.

Inredningen på Waipo

Det är den som fick mig att gå hit först av allt, den är härligt dekadent och skulle lika gärna kunna ha legat i Xintiandi i Shanghai som i Stockholm.

På sommaren har de en härlig uteservering, och det finns även en bar.

Prismässigt lgger Waipo på mellan plus.

WAIPO, Jakobsbergsgatan 15, MOOD Gallerian, Stockholm

https://waipo.se

About

Om Malin Nordblom Mat och dryckesskribent, receptkreatör och ibland även kallskänka/kock i köket på KSLA i Stockholm. Har ena foten i Sverige och den andra i Asien. Nyfiken, alltid hungrig och har gärna ett glas med något gott i handen. Spenderar mycket tid i köket med att hitta på nya recept och de som blir bra postar jag här.

No Comments

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: