Okategoriserade

Champagne Palmer

Tried out the fab champagne Palmer Blanc de Noirs yesterday with food. I wonder why people aren’t drinking champagne when they have a nice meal. I have always liked it, and with the food we were served yesterday it worked our perfectly!

We started out with some Vendance roe from Kalix, duckliver terrine and some caviar accompanied with some Palmer Blanc de Noirs.

And then we had a veal fillet.

With the cheese we were served a Magnum Blanc de Noirs;) Yummy ! I love cheese and champagne!!

About

Om Malin Nordblom Mat och dryckesskribent, receptkreatör och ibland även kallskänka/kock i köket på KSLA i Stockholm. Har ena foten i Sverige och den andra i Asien. Nyfiken, alltid hungrig och har gärna ett glas med något gott i handen. Spenderar mycket tid i köket med att hitta på nya recept och de som blir bra postar jag även här.

No Comments

Kommentera

%d bloggare gillar detta: